Vi har i Castorbyg stor erfaring med montering af trægulve og sildebensparket eg. Der findes et stort udvalg af trægulve og sildebensparket stave, og mange af dem opfylder lige deres behov. Vi kan monterer et helt nyt trægulv i deres bolig eller blot reparere Deres gamle trægulv.

Trægulvene i Deres bolig er utrolig vigtige. De skal fungere optimalt hele tiden. Der er ikke noget værre end et trægulv der knirker, slår sig, rejser sig eller giver sig så det bare ikke ser pænt ud i mere end 14 dage. Vi kommer gerne ud og besigtiger deres trægulv og giver tilbud på udbedring af problemerne.

Se f.eks. på billederne i galleriet, hvordan vi har flettet et ukorrent sildebensparket sammen med noget eksisterende sildebensparket, eller hvordan vi har fræset nye lamelparketstave i et trægulv hvor der har været en skade, efter at have fået et hårdt slag.

Montering af parketstave

Parketstave til lægning af sildebensparket består af lige dele højre og venstre stave med samme længde. F.eks 65,5×458,5 i 20 mm tykkelse

Hos Hørning Parket kan du se mere til forskellige parketstave

Afslibning af trægulve i København

Castorbyg udfører http://www.buy-trusted-tablets.com også afslibning af trægulve, med efterfølgende overfladebehandling som feks hvid olie. Pris for afslibning af trægulve afhænger af opgaven. Vi kommer gerne med et tilbud på afslibning. Selvfølgelig uforpligtende.

KONTAKT

RING UFORPLIGTENDE OG HØR NÆRMERE OM HVILKE MULIGHEDER

CASTORBYG KAN TILBYDE NETOP DIG!

KONTAKT